09 september 2007

Lördagen den 8 september 2007

Föredöme


Idag har det varit Hillaredstrampet och cykelhippa i min lilla by. Båda säker mycket trevliga evenemang. Dock finns en liten undran? Är det inte lämpligt att vuxna är föredömen i trafiken även som gångtrafikanter? Tyvärr får jag nog säga att deras barn har mer trafikvett.
I Svenljunga regerade ungdomen fritt utan vuxenkobtroll - och på väg 154 mot Sexdrega var ett par nattvandrare utan reflexer, fast denna brist kompenserade man med att visa rumporna....(jag som trodde det beteendet tog slut på 80-talet).
En och en halv ICA-kasse i skräp har vi samlat ihop under lördagskvällen och det har varit absolut nödvändigt att städa bussen efter VARJE tur TILL Borås oavsett vändtid.
Idag var minst 3 fyrhjulingar ute och lekte på R27 Hillared - Aplared. Såg en i diket på vägen Lockryd-Hillared med natturen och farsan var där med 450.000:-- bilen och bärgade den.
Fick också veta att busskollega på annat bolag tröttnat på linjekörningen och nu bara vill köra beställningstrafik. Kan det finnas fler sådana kollegor tro?

Annars kan man väl säga att jobbar man som busschaffis, om också på ett annat bussbolag, och skall in på fest till Borås är det självklart att man åker gratis - eller?
För övrigt är det ingen som fattat storheten i den nya lördagstidtabellen. Jag vill ha textade skyltar som på ett dussin gångbara språk säger att det inte finns någon buss till Tranemo denna turen.

Till slut undrar jag varför man dumpat av ett antal högar med astaltrester precis framför våra P-plater vid bussgaragen? Verkar inte så smart.

Reagera på det Du läser och mejla mig på.....
Brev till Bancoboy
eller skriv en kommentar.

---LÄNKAR---


Svemickes Blogg
Det blev ju lite fel i Veckobrevet denna vecka också...
Farbror Sid
Alltid läsvärd

Inga kommentarer: