08 maj 2007

Tisdagen den 8 maj 2007

Jasså....redan tisdag...


En kul grej slog mig på vägen till Borås. Det sitter brukare i "skåpet" som förväntar sig att vi skall passa en samtrafikskoppling i Borås som dom har uppfunnit själva och dom blir lika förbannade varje gång linje 100 eller 550 eller 48 har gått...Vår ankomsttid enligt tabell och deras avgångstider ligger inom några få minuter så det krävs inte särskilt många störningar för att missa....
Vi får skulden för något som egentligen inte finns....
Kollade lite på de bussar som gick på linje 100 i morse. De som jag såg var typiska förortsbussar och inte några komfortabla regionsvagnar. Men jag har ingen koll på vagntyp i avtalet.
För övrigt var det en intensiv biltrafik genom bussfältet på Resecentrum i morse. Skyltar och Boråsare går inte väl ihop.

En annan kul grej är skillnaden i busskvalitet på linje 360. Det är en avgrundsskillnad på våra vagnar och de vagnar som Horredstrafiken glider runt med... och inte vill dom byta heller :-)

off topic off topic off topic off topic off topic off topic



Stressen breder verkligen ut sig i samhället och skapar ökande sjukvårdskostnader. Du skall vara flexibel och anpassningsbar (modeord för slav). De flesta av oss förare är utsatta för ohälsosam stress, pga höga ljudnivåer, buller och skrammel, men också till följd av att vi inte kan påverka eller ens kontrollera vår situation. Frågan är hur länge samhället och företagen har råd med den typen av extra kostnader?

Nu skall staten sälja ut sina tillgångar för att få råd att bygga vägar och järnvägar (????) Fattar ingenting längre.. skatteslantarna flödar tydligen i andra fickor.
Finansministern (m) vill höja bensinskatten, en typisk (mp) fråga tidigare - eller har han numera lagt ett p bakom sitt m?

Det är inte bara i Borås som politik är en familjeangelägenhet! Funkar dessutom i alla kringkommunerna också.

ALLA måste kunna se ishockey-VM - det är en mänsklg rättighet som tv-licensbetalare säger alla dom som inte har tv3. Kul idé möjligen -- bygger nog på samma tanke som en del av våra brukare kör med: har jag betalt för bussresan ingår nog dagstidningen också.





Reagera på det Du läser och mejla mig på.....
Brev till Bancoboy

Inga kommentarer: