13 maj 2007

Söndagen den 13 maj 2007

Sticker man ut hakan så ......


Det har sitt pris att sticka ut hakan. Det har sitt pris att blogga. Jag fick ett mindre roligt besked i helgen från några som reagerat. Jag vill inte på något sätt avslöja vilka som ligger bakom så det blir givetvis enbart det väsentliga: Förstår en hel del mycket bättre nu, saker som man vägrat lyssna till och avfärdat som vanligt skitsnack som alltid förekommer mellan kollegor eller konkurrenter, men rätt hade dom. Du är en skitstövel.
Det är alltid befriande med klarspråk. Här är det ju kristallklart. Och så har man tappat några bloggläsare också. För dom kommer ju inte att läsa denna blogg i fortsättningen.
Kan dock i en stund av klarsynthet medge att man ibland kan göra fel urval när man vill illustrera ett argument, samt att ordval ibland blir oavsiktligt dubbeltydigt. Det är naturligtvis mindre bra.

Därmed sätter vi punkt för avdelningen depåernas korta återstående framtid....Vi får ändå ingen fakta från företagsledningen och det är cirka en månad kvar till sommarturlistan. Allt är med andra ord precis som vanligt.

Vår nya chef informerar via ett veckobrev att bolaget måste genomföra MBL-förhandling kring förändringarna innan mer information kan släppas ut. Det betyder i alla fall två saker: Han har bestämt sig för något, och att jag inte har en aning om hur stor erfarenhet vår fackordförande har av vår typ av trafik. Vi skiljer oss som trafiktyp en hel del från stadstrafiken. Kommer inte att bli förvånad om fler samtal om referenser kommer att nå vår trafikchef.

En märklig nyhet gick genom medierna idag. Nu bor det fler människor i städerna än på landsbygden. Avvecklingen av landsbygden fortskrider med andra ord planenligt och vår trafiktyp avvecklas i takt med landsbygden.

-------------------------------------------------------------------


under strecket
Än står sig 60-åringarna kunde man läsa i en tidning -- det trista var att det rörde sig om bilar, inte om människor.
Vi har en kollega som mycket snart går in i 60-årsklubben - inte en bil utan en chaufför.

Reagera på det Du läser och mejla mig på.....
Brev till Bancoboy

Inga kommentarer: