18 maj 2007

Fredagen den 18 maj 2007

Rullande conteinrar verkar många tro att kollektivtrafiken är. Folk bara släpper bannanskal och godispapper etc där de sitter och står. Det finns papperskorgar, använd dessa. Man undrar var beteendet kommer i från att vuxna slänger skräp ett par meter ifrån papperskorgar?

En ny internationell arbetsplatsundersökning visar att över en tredjedel av alla svenska arbetstagare hellre tar bilen än kollektivtrafiken till jobbet. De flesta anger kostnaden som huvudskäl till att undvika kommunala färdmedel. Undersökningen visar att 40 procent av alla svenska arbetstagare sällan eller aldrig använder kommunala färdmedel för att ta sig till och från jobbet. Svenskarnas användning av kollektivtrafik är relativt låg i en internationell jämförelse. Samtidigt visar undersökningen att 67 procent av de tillfrågade svenskarna har tillgång till kommunala färdmedel för att ta sig till och från jobbet. Män är något mer benägna att använda kommunala färdmedel än kvinnor. Det vanligast förekommande svaret på frågan om vilken enskild faktor som skulle få fler att använda kommunala färdmedel är lägre pris, vilket uppges av 37 procent av de tillfrågade. Därefter följer mer regelbundna turer (22 procent) och bättre tillgänglighet (21 procent). Andra faktorer som ökad bekvämlighet eller bättre säkerhet anses inte särskilt viktiga.

Värmereglagen i våra bussar fungerar någonstans mellan sällan och aldrig vilket för med sig problem med defrostern. Det är ju skit att man inte kan bygga bättre bussar så att saker och ting fungerar. Fy Volvo och Carrus.

Stackars invandrare som inte hade minsta koll på de svenska helgdagarna utan trodde att Kristi Himmelfärdsdag var en vanlig sleten torsdag. Han hade missat ett antal inbillade förbindelser.

I Kinna knuffar buss på bil som puttar på pojke som gör sig illa. Sov bussföraren eller (??). Hållplatsen Skog mellan Tranemo och Svenljunga hade åter fått rutorna krossade i väderskyddet. Tänk att vi har så många hjärndöda personer i detta området. För övrigt vill jag återknyta till att bussarna betraktas som conteinrar och påstå att det finns personer som betraktar hela naturen som en enda stor soptipp.

Oberoende källor har samstämt sagt att vår blivande chef är någon jag inte ska lita på (och det hade jag redan noterat - dessvärre). Han har inte fungerat på tidigare poster i företaget, säger både anställda och före detta med en röst. Ingen rök utan eld, för när det är så pass många oberoende av varandra som har samma grundbudskap i olika variationer finns anledning att reagera. En skvallertidning hade sagt - från vanligtvis välunderrättat håll. En annan konkret varning var att han älskar att skapa konflikter mellan olika personer genom att spela ut dom mot varandra.

.............................................................................
Att vara chef för Världsbanken och kunna säga att man handlade i god tro och komma undan med detta och dessutom mjuklanda innebär en kraftig förskjutning av begrepp som moral och etik (egentligen avskaffande av begreppen). Man måste ju vara ovanligt korkad om man dessutom tror att någon överhuvudtaget går på ett sådant uttalande. Att styrelsen för banken gått med på något så korkat måste bero på att en viss president lagt sig i.

Reagera inte på det Du läser och mejla mig absolut inte på.....
Brev till Bancoboy

13 dagar till HAN tar över och 29 dagar till sommartrafiken. Inga besked!

Inga kommentarer: