01 januari 2007

Helgmåndagen den 1 januari 2007




Hej Nya Året 2007 hur mår Du - nyfödd som Du är? Vi får hoppas att Du mår riktgt bra. Nyårsafton/natt var lite stökig för vår del, nattbussen blev rejält förorenad av person med jävligt dåligt ölsinne eller vad man skall kalla det. Skulle troligen aldrig släpps ombord. Chaffören fick sannera golv och fyra säten.

Sedan en annan sak när det gäller storhelger - de gubbar som bankar och slår på kvinntimmer skulle hängas upp i närmsta lyktstolpe. Skampålen kanske skulle komma till heders igen......??? Det finns lägen då grupptryck är användbart.
Å andra sidan vill man i Borås med omnejd ha kriscentrum för män - i dessa jämnlika tider räcker det med ett fåtal kvinnocentrums, gubbarna får klara sig utan stöd (de är ju karlar - fördomarna är starka).

I Borås ersätts servicelinjerna med speciella stadslinjer. Kan det vara bra? Den som lever får väl se om det verkligen är nödvändigt med denna rokad. Eftersom Västtrafiks övergripande mål är att alla kollektiv transportmedel skall anpassas till olika typer av funktionshinder känns detta lite som en omväg.

Läser rubriken 'Slå inte sönder välfärden' men jag vill nog hålla mig till mer simpla spörsmål som "SLÅ INTE SÖNDER MIN BUSS". Det är ett lättfattligt budskap som i vart fall 35% borde fatta.

GOTT NYTT ÅR 2007

Åter till Hemsidan

Skriv gärna mail till mig!!!!!!

Brev till Bancoboy

Här en länk till en annan blogg om busstrafik

Farbror Sid's blogg

Inga kommentarer: