27 februari 2007

Tisdagen den 27 Februari 2007




Isgata nästan hela vägen till jobbet. Av 2,2 mil var 2 km Okey och resten skridskoåkning med bil.
Kört ett långpass som varit rätt så händelsefattigt.
Kunde bara notera vid Borås Resecentrum att det är förvånansvärt många bilister som inte vet vad trafikskyltarna betyder.
Såg också vid BL's rastrum i staden att det är helt Okey att köra mot enkelriktat för att sedan vända och ställa sig i körritningen.
Vid Moga Fritid är det som vanligt en total oförståelse för uppsatt skyltning och det var till och med en bilist som backar ur sin P-ficka precis framför bussen som var på väg genom p-platsens ena 'gata'. Den sorten man undrar hur (.....) dom fick körkort.
Egentligen fattar jag inte logiken. Man parkerar bilen så nära som det överhuvudtaget en sportanläggning där man sedan går in och motionerar för att sedan ta bilen, som står i entrén mer eller mindre. Det måste fattas skruvar i det maskineriet.

Vi fick också byta skyltbelysning på en buss eftersom armaturen var i så dåligt skick att den korsslöt allt ljus bak samt all sidobelysning. Nu är den vagnen Okey igen.

Det är lite jobbigt att ta initiativ just nu - "är det Du som är lagledare nu" - kommer som ett brev på posten från några förare om man råkar säga eller göra något utöver att hålla käften och köra buss. Inte så kul.....men man får väl stå ut med det också.

Reagera på det Du läser och mejla mig på.....
Brev till Bancoboy

Inga kommentarer: