31 juli 2008

Torsdagen 31 juli anno 2008


Observera! Sidor med olämpligt innehåll får inte besökas. Företaget har rätt att kontrollera vilka sidor som har besökts.OBS! All internettrafik loggas, d v s all internettrafik registreras...
Företaget skall se till att den som arbetar vid dator har tillräcklig utbildning för att hantera den...All användning av Internet skall vara relaterad till företagets verksamhet....Nu snackar vi verkligen övervakning


Internutbildning för nyanställda förare


Grundutbildning av förare
startar med en teoretisk del med instruktör som följs av praktisk körning i trafik med handledare. Utbildningsprogrammet är superflexibelt beroende på tidigare erfarenhet. Den hade säkert varit trevlig att gå tänker vår förare.
Målet för utbildningen
är god kunskap om arbetet som bussförare och trafikhuvudmannens förväntningar. Instruktören avgör när den nyanställde är redo att utföra ett självständigt arbete som förare i laget.
Skor
Det är inte tillåtet att under körning bära trätofflor eller annan fotbeklädnad som saknar bakkappa eller bakrem eller har onaturligt tjock sula. Färgen på skorna bör ansluta till uniformen. Det står inget om damskor!






Buzznet :

Inga kommentarer: