29 juli 2008

Tisdagen den 29 juli anno 2008


Dyr bensin - dyrt att ta körkort... allt är dyrt ack så dyrt! Så¨varför inte förena nytta med mer nytta - tycker en proffstyckare (en som har betalt för att tycka till om allt). Västtrafik skriker efter personal (fast det skriket har vår förare aldrig hört). Som den uppmärksamma läsaren redan förstått skall Västtrafik utbilda alla arbetslösa ungdomar till busschaufförer oavsett deras lämplighet eller inte och kunde inte åkeribranschen göra en motsvarande insats? Körtkortet ska vara en rättighet tyckte tyckarproffset.


Läste http://svemickeblog.blogspot.com/ och kan då tipsa om en del ställen....Dragonudden, Umeå - Särö, Göteborg - Lyckesand, Öland - Getterön, Varberg - Hagön, Halmstad - Smithska udden - Göteborg. Nog dags att jag skaffar sig en bil för det ser ut som att han tvingas ut och resa om han ska träffa de där människorna. Västra Götaland är ett stort län geografiskt och något napp från Borås fick han inte och inte kunde han påverka det geografiska urvalet i länet heller. Men bästa kollega - duger inte Västtrafik längre!?


Han har inte alla kossor i ladugården. Och det ser rätt kul ut när en inlånad BL-chaufför letar efter toaletten på Svenljunga Station... Det finns ju ingen .... det såg rätt lustigt ut tycker vår eminenta chaufför. Det är rätt kul att kolla tidtabeller...i områden där man har koll på de verkliga tiderna kan det bli rätt kul att se vad tidtabellen påstår....




Buzznet :

Inga kommentarer: