01 juni 2008

Lördagen den 31 Maj 2008 (sista dagen)


Det lär finnas förare tror sig ha rätt till 7 sjukdagar, men det är faktiskt så att företaget kan bestämma huruvida föraren är sjuk eller inte och kräver företaget sjukintyg så gäller det! Inte sjukintyget utan att man kräver det! Ytterligare ett bevis på så kallad livegenskap! Sedan beslutar Försäkringskassan i sin tur om dom ens vill godta sjukintyget från en legitimerad läkare eftersom FK anser sig vara förmer än läkarkåren.


Någon förare har dragit bort kabeln till kameramonitorn. Det roliga är att kamerorna registrerar i vilket fall så denne förare finns nog på bild….. undrar varför han gör så?? Detta betyder i sin tur att kamrorna registrerar och övervakar föraren och inte passagerarna och detta har jag misstänkt länge - nu har man det svart på vitt. Föraren är övervakad!!!! Varför är jag inte förvånad?


Realtidssystemet: Om systemet ballar ur så kan Du starta upp systemet igen manuellt. Problemet beror på att mjukvaran inte fungerar som den skall. Consat arbetar med detta problem och rätt som det är kommer det att funka - men till dess - lägg in manuellt! Hur man gör står i instruktionsboken som Ni fick vid utbildningen. Faan vad skönt att vi slipper sådan där tekniskt lulllull en tid till.... Och vi har inga kamror som registrerar vem som kopplade bort systemet den dag det sitter i bussen. När passagerarna snällt ber oss stänga av radion "i skåpet" så vill dom inte ha en massa onödiga hållplatsutrop istället. "Stockholmaren" höll på med det ett tag tills någon bad honom hålla käften.


Playhousenått - Din nya tv-barnvakt! Programmen är genomtänkta & trygga (viktiga nyckelord som skall trigga oss). Motsatsen var nog Uppdrag Granskning om Stieg Larsson och två girigare personer än bror och far finns inte. Sambon under 30 års tid skall inte lägga sig i när det gäller så stora pengar som runt 80 miljoner som kan bli 160 miljoner rätt snabbt! Att dela med sig till "änkan" är inte tal om. Man till och med ifrågasätter om "änkan" inte är sinnessjuk - är inte det sinnessjukt så säg! Eftersom Stieg ägnade sig åt att sätta ljuset på extremister i detta landet ville han skydda sambon så långt det gick och så sket det sig för henne istället - säg inte att inte släkten är värst. Yrkesskolan i Västervik uppstod på samma sätt kan man säga. Änkan såg till att göra släkten arvlös.
"Att återupprätta lag och ordning och statens instutitioner i Grenada där en grupp brutala socialistbanditer tagit makten med våld." Snacka om att USAs presidenter har ett färgrikt språkbruk...när omgivningen inte gör som storebror vill. De som till äventyrs såg en film som heter Pellikanfallet fick en liten insyn i det säregna tänkesätt som tydligen präglar detta stora land i väster.


Ibland är språkbruket verkligen andefattigt. Här följer ett inslag från den högre intellektuella delen av befolkningen: Du, ett anti-rasistiskt uttalande till och Du är död. Vi har bevakat Dig länge nu. Du ska dö. Ditt jävla jude-as! Jude-as! Jude-as! Jude-as! Jude-as! Jude-as! Ditt svin Du skall dö! Så här uttalar sig bara en person med högt IQ (eller var det tvärt om?). Man känner igen språkbruket från nattbussarna, där spritångorna gör chauffören vimmelkantig.

1 kommentar:

Svemicke sa...

Hela realtidssystemet är beviset på att det har "ballat ur" i hjärnorna på Västtrafik. De är ännu ett led i det svenska paranoida myndighetssamhället som inte förlitar sig et dugg på den enskilde individen utan finner trygghet i att övervaka och kontrollera folk. Sedan skyller man på resenärernas service.

Hur ska resenärerna veta om bussen ska till Ängsgården eller Sörbo om det bara står "1 Brämhult"? Hur vet resenärerna att det är linje 7 till Norrmalm om det står "Ej i trafik" i destinationsskylten?

Svaret på den första frågan är att vi sätter en gammal hederlig skylt i vindrutan som talar om att bussen ska till Ängsgården eller Sörbo.

Det är förträffligt det där realtidssystemet. [ironi]