09 maj 2008

Fredagen den 9 maj 2008


Som en liten repris/fortsättning på gårdagens blogginlägg så fortsätter vägarbeten på Riksväg 27 och i Borås att skapa förseningar i kollektivtrafiken. Idag var vi uppe i förseningar på nästan 20 minuter så snart kan vi dela ut massor av blanketter för utnyttjande av Resegarantin för Västtrafik är inte det minsta intresserad av att bidra till alternativa lösningar under tiden dessa störningar pågår.
Ty så hatade Västtrafik världen att man vägrade utge några enfaldiga pengar, på det att var och en som tror på Västtrafik skall förgås och icke hava evigt liv.


Det måste väl ändå ses som ett rätt tydligt tecken på hur oviktiga depåerna egentligen är när man är så lågmotiverade att man inte ens bryr sig om att hålla på de redovisningstider man publicerade i början. Man informerar inte ens när avvikelse förekommer. Hade man varit högmotiverade hade sådana här avvikelser hanterats på ett annat sätt.
En annan lustifikation kan MrBanco, gnällspiken, rapportera och det är att framför allt BT får fötter innan de ens når en buss - att sedan tidningen är så eftertraktad att många glömmer att lämna tillbaka den när man kliver av bussen är en annan historia.
Nu har jag hört ett nytt tillnamn på en bussförare. MrBancos läppar är förseglade när det gäller förarens rätta namn men tillnamnet är Rally-Kalle och jag misstänker att det är fler än en som faller under det begreppet.


Ropen skalla kyld mat till alla.
Alla skall ha samma förmåner tycker den där griniga MrBanco och då är det inte bara våra äldre som skall njuta av kyld mat utan just ALLA. Dagisbarn, skolbarn, vuxna i kommunal tjänst, kommunala matsalar, äldreboenden och så vidare.. Det skall inte göras undantag för någon.


Våra ungdomar - Vår miljö har vi sett i samband med miljön runt 'våra' garage fast MrBanco, känd supergnällis, undrar vad begreppet "Vår miljö" står för? I praktiken betyder det att skita ner så mycket som möjligt. Motoroljor och annat släpps rätt ut i naturlådan. Gamla oljefat och oljetankar eldas ur och katten vet hur mycket andra vätskor som rinner ner i backen utöver de ovan nämnda. I MrBancos ögon är det nog mer miljöförstöring än miljövård och gnällputten är lite osäker på vilka signaler det sänder ungdomarna. Ska man gå efter hur en hemresa till Mjöbäck brukar ge till resultat är det nog helt fel signaler är jag rädd! Vår garagegård ser i alla fall ut som faan och skulle vi bära oss åt på samma sätt skulle det bli ett djäkla liv....


Till sist! Plötsligt är det någon som håller med gnällpellen MrBanco... Man upphör aldrig att förvånas - i denna branschen kan man alltid uppleva något nytt.....




Buzznet :

Inga kommentarer: