16 maj 2008

Fredagen den 16 maj 2008



MrBanco bara måste få visa sin grill...för visst är gnällsnubbens grill häftig eller hur? ..och apropå snabba ryck så har vi en BMV ( betyder Bader Mainhof Vagen) som hade lite väl bråttom. Inte för att dom brukar lätta på gasen - men denna gick dock ett steg längre. Så nu har Bancopojken (som vissa nedlåtande förare kallar MrBanco) varit i farten igen... eller var det en hållplats just där och ett zoomobjektiv..det är inte lätt att veta.






Eftersom vårt bussgarage egentligen är en bilskrot så kan vi inte parkera våra bussar på gården då vi har uppehåll eller rast. Det finns liksom ingen plats för oss. Så vi får rada upp oss på gatan i stället.


Sedan frågar sig gnällMrBanco vad vi betalar för egentligen - men å andra sidan - så här skall väl en normal arbetsplats se ut!



Här kan MrBanco tycka att ljussignalen kunde stått så att 303:an kan svänga in i Aplared utan att vänta på grönt ljus.. Har den passagerare som skall av eller på får bussen i nuläget vänta två gånger dessutom. Jättesmart!



I rent upplysande syfte - för dom som aldrig sett en riktig hållplats på landet...som exempelvis Hedarna eller Billeberg eller....MrBanco, gnällspiken, inbillar sig att Ni fattat. Om inte - Shit Happens.



I Sexdrega skall det vara nått lantligt jippo och då gör man reklam för detta på följande utstuderade sätt utmed RV 27. Det syns i alla fall - eller hur?.


Veckan veckobrev innehöll väl för vår del inga sensationer eftersom vagn 244 aldrig brann upp, bara drabbades av elfel (utebliven laddning). Den tekniska avdelningen vill att vi skall felanmäla istället för att bara snacka och MrBanco felanmäler och felanmäler, men inte fan händer det nått för det.
Via veckobrevet får man veta att tjänsterna är klara för Svenljunga & Tranemo fast MrBanco, klagaren, har ännu inte sett till dom (fast det har å andra sidan ingen betydelse).
Det är lite kul med avdelningen umgås på Almenäs för det går en buss från SöT klockan 17:00 den 31 maj, men ingen buss från varesig Skene, Svenljunga eller Tranemo. Så var det med den saken. Bara en ytteliten observation vart focus ligger.

Inga kommentarer: