14 april 2009

Tisdagen den 14 April 2009

Först har vi hållplatsen som inte borde vara där... Men sådant tar tid att åtgärda, månader och år. Ett vägräcke framför en hållplats? Hur smart är det på en skala?!



Sedan har vi hållplatsen som borde vara där men inte är det. Även här tar det evigheter att lösa problemet. Jag tror att skoleleverna som stiger på och av här snart gått ut sin tredje termin... Som sagt det går inte fort.



Men om sanningen skall fram är det så att Västtrafik inte lägger några resurser på landsbygden. Det är roligare att ösa ut reklampengar på helsidesannonser för den nya Reseplaneraren. Jag hoppas verkligen att dom hunnit få bort alla felaktigheter som fanns/finns i de digitala tidtabellerna. Bara på våra relativt få linjer har det varit/är det flera typer av fel.



Det var en förfärligt massa år sedan jag kom till jobbet och fann att "min" buss hade ett eller flera lufttomma däck, men ny hände det i morse! Det var i och för sig ingen dramatik, det är bara så ovanligt - tack och lov! Bärgaren kom och bytte däck på den lite senare.

YES! Kammarrätten har de facto gett BLAB prövningstillstånd. Detta innebär alltså att rätten skall gå igenom allt material i ärendet och komma fram till en förhoppningsvis bättre dom. Detta borde förhoppningsvis innebära att slutdatum 12/12 2009 flyttas till typ 12/6 2010 eller ännu hellre 11/12 2010.

Inga kommentarer: