29 september 2008

Den dystra måndagen den 29 September 2008

Så var det klart då och vi är samtliga i princip uppsagda.
Vår förutseende företagsledning har redan sagt upp våra garage och lokaler.
Så den 13 juni 2009 blir i princip sista dagen på jobbet.


Ny transportör blir Veolia Transport (som förr hette Connex)... Deras hemsida var rätt så inaktuell...
Veolia Transport driver persontrafik på entreprenad åt Rikstrafiken, länstrafikbolag, kommuner och landsting i hela Sverige. Vi är specialiserade på att lösa resenärers transportbehov genom buss, tåg, tunnelbana, spårvagn, taxi och båt. Varje dag åker cirka 1,6 miljoner resenärer med oss i Sverige. Säkerhet, pålitlighet och service är prioritet i arbetet som sköts av 7 200 medarbetare runtom i landet. Veolia Transport har bedrivit persontrafik världen över sedan 1911 och har idag verksamhet i 28 olika länder.
Veolia Vatten verkar i över 100 länder med ett kraftfullt och välbalanserat nätverk. Detta har gjort företaget till världsledande på marknadens tre segment: kommuner, industri och hushåll. Företaget erbjuder lokal service som är anpassad till varje kommuns speciella behov och jämn servicekvalitet åt internationella industriföretag runt om i världen.
Dalkia är en ledande leverantör av fastighets- och industrirelaterade stödtjänster samt energitjänster på den svenska marknaden. Vi bygger mervärde för dig som kund - du koncentrerar dig på din kärnverksamhet.


Vår ärrade förare känner vibbar... Veolia har köpt upp hans gamla arbetsgivare... Säröbuss köptes upp av Linjebuss som blev Connex som nu är Veolia... hu så det kan bli... Det är bara att gratta den förra trafikchefen som visste vad han gjorde och i rätt tid...Grattis.
Vi nästa anbud lär det finnas ännu färre anbudsgivare.




Buzznet :

Inga kommentarer: