01 april 2010

Torsdagen den 1 April 2010 "Luras-dagen"





- Det är rätt märkligt att vår finansminister och KI plötsligt kommer fram till att alla siffror pekar uppåt ett valår... Ett märkligt sammanträffande.
- Är det inte rätt märkligt så säg. En ren slump - vart fjärde år!

- Dagens 1:a Aprilskämt i GP var riktigt dåligt!
- Bara för att dom blandat in "Hajen" i skämtet. Aha det var därför det blev ett dåligt skämt!
- Hela idén med trängselavgifter är sjuk, speciellt som det inte handlar om att förhindra trängsel utan för att samla in pengar för att öka trafikmängden.
- Klagomålen på det nya biljettsystemet tycks vara oändligt men håller ändå vissa huvudspår! Hur skall man som resenär veta vart en zon slutar och en annan tar vid? Varför finns det en uppsjö av varianter på något som kallas områdesladdning? Varför skall behöva trycka på en massa mystiska knappar så fort man skall kliva på och stiga av? Hur var det nu med returresa och vart finns den där osynliga gränsen för returresa? Kan man åka tillbaka alls förresten? Det fick man inte förr minns jag.
- Hur ända in i helvete skall äldre, synsvaga och övriga kunna se vad som står i det där lilla fönstret på läsaren. Dessa sitter dessutom ofta i midjehöjd. Kusligt ogenomtänkt.
- Någon uttryckte saken rätt träffande: Västtrafiks biljettsystem har gett ordet barnsjukdomar ett ansikte.
- Ett begåvat uttalande.

- Tjejerna i Så skall det låta hade lagt ner massor av tid på spacklet än på sångrösten. Det mesta var löst. Lösögonfransar, lösnaglar och troligen lösbröst och löständer.
- Yta är viktigare än talang! Och löständer kan verkligen ställa till det när man antas sjunga.

- Nu vill man sätta stopp för sorteringsskolan, samtidigt som TV livnär sig på att leverera sorteringsprogram 24 timmar per dygn.
- Det verkar onekligen som en kortslutning i signalsystemet. Media och verkligheten levererar ett synsätt och skolan skall plötsligt leverera en annan overklighet.

- Har tänkt på en sak i samband med tunnelbanedramat i Moskva!
- Du tänkt????
- Det är bara länder som förtrycker andra som drabbas. Vendetta uppfanns väl i Italien för åtskilliga hundra år sedan. Blodshämnd alltså. London förtryckte Nordirland och vad hände då? USA förtryckte ungefär resten världen och se vad som hände! Kan nog inte vara en slump! Israel förtrycker Palestina och det sker givetvis inte konfliktfritt. Kanske judarna vill utplåna alla palestinier - herrefolk som man tycker att man är.

Inga kommentarer: