23 april 2010

Fredagen den 23 April 2010.

- Du är för gammal.
- Du är förbrukad.
- Du har passerat bäst före.
- Det är inte bara på arbetsmarknaden som den typen av reaktioner kommer, nej det finns fler marknader man är passé på. Det är så åldrandet fungerar.
- Nej - det skall var unga hingstar till mogna damerna och unga oskulder till gubbarna. Jämnårigt är ute just nu. Barnarov är på modet!
- Våra gamla moralbegrepp är ute - dom gäller inte längre. Moral är också utsatt för modesvängningar. Våra mossiga värderingar är åt helvete i dagens värld. På gott och ont.. mest ont tror jag då.... andra må tycka annorlunda.

- Men vi ligger väl inte sömnlösa för detta. Vi har ju vårt på det torra...he he he. Men det är intressant att notera att moralbegreppen också är utsatta för modesvängningar som sagt!
- Jupp. På alla möjliga områden. Nu har en ny grupp forskare kommit fram till den eviga sanningen att förarna inom kollektivtrafiken lider av sömnproblem.
- Undantaget torde väl vara de förare som har fasta tjänster med samma start och stopptider varje dag och där tjänsterna inte är delad. Då blir det mer som ett vanligt 9 till 5 jobb. Fast dom är inte så många dom tjänsterna inte!
- Vi människor är faktiskt biologiska varelser och inte robotar, och det är märkligt nog maskiner som kräver att vi skall jobba dygnet runt.
- Precis! Maskiner är dyrbarare och värdefullare än människor. Ett intressant kapitalistiskt synsätt!

- Tåg är också dyra maskiner som fungerar även i askmoln dock ej i snö. En rätt intressant observation när flygplanen blev stående på marken.
- Skillnaden är väl bland annat hastigheten. Vete katten om det vore intressant att åka tåg till Thailand t ex. Då skulle nog semestern få förlängas rejält!
- Du snackar skit. Vi har inte råd med semester... Det är inget som passar vår kassa.

- Färdigsnackat för idag. Jag behöver bekämpa min trötthet.
- Du har ju för sjutton slutat köra buss... Du yrar gubbe.

Inga kommentarer: