03 augusti 2009

Måndagen den 3 Augusti anno 2009

- Det var sjuttsingen vad tiden går....
- Jojo och så mycket viktig information som vräker över en.
- Hur tänker Du nu?
- För att bli en riktig västsvensk skall Du hälla i Dig Vodka Explorer, sippa på ett vin som heter Foot of Afrika och bälga i Dig Sofiero Original öl. Som sagt viktig info.

- Detta med The Pirate Bay verkar änna tetigt! Nu vill bland annat Napster köpa det för 74 miljoner kronor. Och då har jag för mig att GGF vill köpa det för 3 miljoner kronor. Det skulle väl innebära en nätt vinst för GGF på 71 miljoner utan att lyfta ett finger. Knepigt det där med immateriella värden.
- För att nu ytterligare förvirra så kan jag då berätta att en pappa har KO-anmält Kalle Anka för att han lägger sig i fildelningsdebatten. Det vill säga att den amerikanskägda Kalle Anka propagerar för sin sak i en svensktextad serietidning. Allt för att påverka barnen i samhället the american way. Vi får väl se vart det tar vägen.

- Det går hett till i bussförarkretsar förstår jag?
- Är Du i Uppsala nu eller?
- Precis och där bråkade två bussförare och en bilist och bilisten fick föras till sjukhus.
- Varför då?
- Den första bussföraren fick en snyting i nyllet av bilisten och då passasde kollegan på att fotografera bilen och bilisten som bevismaterial och det gillade inte heller bilisten och gav sig på fotografen som då helt sonika bet bilisten i kinden.
- Bråka aldrig med busschaufförer!

- Så sant, men vad säger Du om Ryanair då? När det går snett så är det Regeringens sak att kratsa kastanjerna ur elden. Jag tänker givetvis på Mallorca.
- Man får verkligen vad man betalar för...Lågpris har ett pris.

- Men Du, vad fan är grön diesel? Häller dom karamellfärg i skiten eller?
- En ordlek skulle jag tro. Ett försök att få diesel att framstå som miljövänlig. Ecodiesel är alltså diesel framställd ur tallolja från pappersindustrin och inte från råolja. Det skall tydligen vara nån slags vätgasdiesel.
- På vilket sätt är den mindre skadlig för miljön än diesel från råolja?
- Utsläppen av koldioxid minskar något.... Jag sa inte att dom upphörde. Sedan kommer staten att uppskatta den miljövänligare varianten lika mycket så frågan är väl vart vitsen ligger.

- Begreppet miljövänlig har blivit ett försäljningsargument där miljövänligheten ofta kan ifrågasättas. Soda Stream är t ex miljövänlig fast på vilket sätt framgår inte.
- Är det inte den som tillverkas på okuperad mark i Palestina...
- Jo det tror jag... samtidigt som israelerna ägnar sig åt etnisk rensning i Jerusalem. När Israel gör det är det i sin ordning, inte annars.

- Hörde förresten att Nordea skulle minska sina öppettider som ett led i att förbättra sin service enligt den lokala kontorschefen.
- Jaha, så i den logikens namn inställer vi alla våra turer för att ge maximal service... Det finns många sätt att missbruka språket på.
- Du har som vanligt rätt... God Natt på Dig nu broder...
- Detsamma detsamma!
-

Inga kommentarer: