08 februari 2009

Söndagen den 9 februari 2009


Svenska folket är dumma i huvudet och trögtänkta - allt enligt SVT's Melodifestival. Att man samtidigt anförtror dom att ringa och rösta är för mig helt obegripligt. Personligen försökte jag rösta bort programledaren för melodifestivalen, vet inte riktigt hur det gick med den saken. Annars var väl detta den mest röriga och flummiga tävling jag skådat och SVTs svar är givetvis att man inte skall uttala sig om nått man inte begriper. Okey - då är det också okey att avstå från att titta på de resterande programmen och inte delta i röstningen - eller hur? SVT påstår att man hade 3 miljoner tittare och att 700.000 av dom röstade. Dessutom förekom uppgifter om att det "billiga" numret inte fungerade? Hur som haver var det ett rejält magplask. Skall dessutom damen som leder eländet byta blåsa 9 gånger i varje program så blir det en rejäl modeshow också. Nåja jag lämnade walkover på Göteborg, fast det skall bli kul att se af U tävla mot sig själv (en given vinnare?). Let's dance lär fylla danskurser runt om i landet och i dess förlängning en ny storhetstid för dansbanden.


Intressant är att Vägverket nu kallar till markägarsammanträde för riksväg 27 biten Kråkered - Viared. Man kommer att informera om allt möjligt som är brukligt. Det som jag tycker var värt att uppmärksamma är att det tar ett steg framåt så att hela riksväg27 blir klar. Något som inte aldrig verkar bli klart är Gazaremsan (den vid medelhavet). Till och med vår utrikesminister funderar på om det någonsin skall bli någon ordning. Israelerna har medvetet förstört fabriker och andra delar av näringslivet. Målet torde vara att svälta ihjäl befolkningen. Krossa Hamas lär vara på allas läppar i occupationmakten.
Annars kan visst vägbuller ge oss förare hjärtinfarkt. Vi skall dels finnas i en avgasfylld arbetsmiljö med drag och en massa oljud från fordonet och nu skall vi dessutom vara vettskrämda för att få hjärtinfarkt nu också.
Så nu undrar jag om de där flygande bilarna är tystare. För nu är dom här - bilarna som kan flyga. Fast det lär dröja innan det blir bilköer i skyn sägs det....




Buzznet :

Inga kommentarer: