04 februari 2009

Onsdagen den 4 februari 2009


Onsdag och lite mindre kallt....


Jaha, så var det onsdag igen och bara minus 3 grader vilket tydligen var varmt nog för att plocka ut bankomaten ur väggen hos Swedbank i morse vid 5-tiden. Som tillhygge hade man använt en hjullastare med gafflar berättade man för mig.
Bussen var lika kall inuti som vädret ute, med andra ord ingen större skillnad... Nåja - man vaknar i alla fall och man blir dessutom rejält nedkyld i "sittdelarna" eftersom stolvärmen inte heller fungerade på denna modellen.


Jag har idag fått veta att man inte får ha synpunkter på vart kollegorna parkerar när dom har rast - och det är rätt självklart att var och en får ta rast där det passar en bäst. Sedan kan man ändå tycka att 100 meter från garaget är överkurs.


USB-modemet som en kollegas barn förlorat i en av "våra" bussar var upphittat och återlämnades idag till ägarens fader.


Tranemodepån hade tydligen problem med sina telefoner idag för vi kom inte fram någonstans. Vi löste dock knuten via en hjälpsam och kunnig trafikledare som tog direktkontakt med en förare som skulle lämna Tranemo och köra till Borås. Det var gods att plocka i Limmared. Insidenter kan ske och då får en se till att jobbet blir gjort i alla fall.


Fundera på om det vore dags att ändra texten på BLABs hemsida. Där står idag att man är ett av Sveriges största kommunägda bussföretag. Men efter det stålbad och personalnedskärningar som pågår torde detta vara en före detta sanning.


Ha en bra dag för nu skall jag se på Knight Rider 2008....




Buzznet :

Inga kommentarer: