12 januari 2009

Måndagen den 12 Januari 2009

Om den där bussolyckan i Borås är inte mycket att säga. Mest av den anledningen att gubben inte var där. Då blir det jättesvårt att ha en uppfattning. Världen är ändå full av förståsigpåare. Det enda konkreta som kommit ut är att de som är depåanställda icke räknas till "personalen" men det var å andra sidan ingen nyhet. Det återstår att se vad som kommer fram vid den tekniska undersökningen och den vidare kartläggningen av händelseförloppet som ett försök att förhindra upprepning. Men det är väl tveksamt vad som kommer fram officiellt!


Så var serien med Midsomer Murders slut efter 59 x 1,5 timmars avsnitt och livet kan återgå till det normala för gubben. Fast nu dyker den där kommissarie Lynley upp med sin "sidekick" Barbara Havers .... så nu är man i valet och kvalet. Kan undra hur många 10:or GT/Expressen/Kvällsposten tjänar på varje såld DVD? Måste vara en rätt bra slant eftersom konceptet utökats...


Det pågår en "kul" diskussion som en förlängning av SJ:s gamla begrepp - rökare / icke rökare. Hund/ickehund - parfym/icke parfym - djurägare/icke djurägare och så vidare i dessa tider av alla tänkbara och ännu inte upptäckta allergier.


Pressbyrån hade en så käck priskurant på Västtrafiks resor, men någon sådan får tydligen inte bussförarna. Västtrafik har sin egen policy som nog inte riktigt förstås av alla men det är väl inget som inte en juste Kalasjnikov kan lösa som vissa krigsherrar brukar säga. Det måste vara guldläge att tillverka och sälja den "byssan". Det är ju pengar och inte människoliv som räknas.
Och så ett litet tips till Israel: Små atomvapen kommer att rensa Gazaremsan på nolltid - sedan är det bulldozers som gäller och problemet är ur vägen. Jag fattar inte detta hattande - slå ihjäl dom i en enda stor klump.


Detta med att sköta om "sin" buss har helt kommit ur mode, nu lämnar man både sopor och alla apparater påslagna till nästa man och hoppas att huvudströmbrytaren tar hand om det mesta.




Buzznet :

Inga kommentarer: