04 december 2008

Torsdagen den 4 December anno 2008

Vädret det bara växlar och växlar så man kan aldrig vara säker på vilket före man har. En sak kan vår förare dock vara säker på....att få en iskall buss där någon dessutom klippt av sladden till stolsvärmen och där defrosterreglagen inte fungerar. Att sedan sätta en sådan buss som bara har rampkoppling i ett kallgarage - hur smart är det?

Sedan finns det en annan sak som vår förare kan vara bombsäker på. När han ger en kvinnlig yngre passagerare nytt fodral till busskortet så kommer det trasiga fodralet ofelbart att hamna på golvet. Den damen har nog ett djävligt stökigt rum hemma också.
Det finns en tredje sak som vår förare kan vara säker på: Klistermärken på bussfönster kräver verktyg. Men väck kom dom!

Så ett obekräftat rykte: Taxi Borås kommer troligen att få sina fordon utrustade med blinkers 2010, men som sagt det är obekräftat.

Vår vördade chaufför hörde att försämrad samhällsservice leder till avfolkning som leder till försämrad samhällssvervice. Just nu är det skolor, bensinstationer och apotek som är högaktuella. Svensk Kassaservice har redan förpassats till historien och moster Märta slipper betala sina räkningar eftersom hon har sisådär 8 mil till närmsta ställe för sådana övningar.

Inga kommentarer: