12 december 2006

Tisdagen den 12 december 2006




Tisdag och tjänst 3. Känns rätt Okey även om Svenljunga börjar ligga under vatten. Vi får täta bussarna så att dom flyter. Oroar mig lite för underminerade vägbankar på vissa ställen.

Appropå "Hajen" så har den översyn man nu inlett fått till följd att man har satt totalstopp för förändringar i betalsystemet, vilket innebär att utbildning, pilottest och lansering av kontoresor flyttas fram tills vidare. Jättesmart! Vilket underbart tillfälle det hade varit att komma ikapp med utbildningar up to date istället för ett idiotstopp. Jag har inte varit på någon utbildning ännu. Men jag har läst boken.

För att hjälpa försäljningsombud/kundservice ytterligare pågår nu ett arbete med uppsökande verksamhet. Det innebär att representanter från supporten åker runt och besöker samtliga försäljningsombud/kundservice och frågar hur det går och om de har några frågor.
De flesta är nöjda och tycker att det fungerar bra att sälja laddningar i den nya försäljningsenheten, medan andra tycker att det tar längre tid eftersom det är mer knapptryckningar än tidigare. Tydligen säljs inget på bussarna om man skall tro texten ovan. I vart fall är dom inte en del av den verksamhet som blir uppsökt fast det är nog lika så gott det. Det skulle troligen bara störa trafiken.

På Västtrafik 7härad är man mycket väl medveten om problemet med turistbussar och personbilar på Resecentrum och man har talat med en del bussbolag som kör turisttrafik och man har blivit lovat bättring. Man har också pratat med Gatukontoret för att få en tydligare skyltning. Vi får väl se framöver. Man lovar även att öka övervakningen.

I Vagn 158 finns absolut ingen komfort för pendlare i regiontrafik - ändå får vi ut sådana reservbussar med klädda träpallar.

Vissa kollegor åker gratis till och från jobbet. Det gör nog en och annan sparad krona. 11 x 77 :-- = 8.470:--. 230 dagar x 4 mil x 16:-- = 14.720:-- (avdrag deklaration). Inbesparade bensinpengar cirka 10.120:--. Det blir pengar av sådant. Ingen obetydlig "löneförmån" inte.

Det där med 4 kvinnliga stationsvärdar ställer jag mig tveksam till efter idag. Efter att ha studerat damerna i nästan 45 minuter (dom rörde sig knappt under tiden) så var det mest kafferepssnack och rökning som gällde. Kändes inte kundvänligt alls.


Åter till Hemsidan

Skriv gärna mail till mig!!!!!!
Brev till Bancoboy

Inga kommentarer: