08 december 2006

Fredagen den 8 december 2006





Vore inte fartkamror på båda sidor om utfarten vid Lockryd något att seriöst fundera på.....Farten förbi den utfarten är på tok för hög... Hallå herrar polis....

Hallå våra passagerare hur vore det om Ni kom på reflexens bertydelse i mörker... Chansen att få åka buss ökar betydligt där Ni står i mörkret på en hållplats.

Veckobrevet avslöjar att det nu har uppdagats (även hos Västtrafik) att biljettsystemet har ett stort antal fel & brister och att man därför från Västtrafiks sida har satt in en ny projektledare samt att de har tvärstoppat alla nya introduktioner. Detta för att göra det möjligt att avhjälpa alla de fel som finns i det som är installerat idag. Detta gör att det känns som att det kan vara befogat att faktiskt anmäla alla fel så att hon och hennes gäng får kännedom om alla fel och brister som ni förare och ni Trafikledare sett. Notera Trafikledare med stort T medan ni förare har litet f - kan undra om det var avsiktligt.

2! Bussar skadade vid korkad backning i Tranemo. Fast Svenljunga var inte så mycket bättre för där backar man på ett helt hus....sug på den.

Apropå SMS-biljetter så det är anmärkningsvärt att våra resenärer betalar med SMS i 1% av kontantresorna medan man i Göteborg är uppe på 7%. Kan det bero på ett betydligt större resandeunderlag i Göteborg. Främst av yngre. Bara en fundering.

Jag vet att jag nämnt detta tidigare och nu har vi även påtalat det till såväl BL som Västtrafik. Vi får väl se om det hjälper. Det gäller Resecentrum i Borås och alla turistbussar som lägger beslag på linjetrafikens hållplatser och alla privatbilar som måste lämna av sina turistbussresenärer i sort sett inne i bussen. Trafikregler har aldrig varit bilisters starka sida och de flesta är analfabeter när det gäller trafikskyltar och polisen lyser som vanligt med sin frånvaro.
När linjebussförarna dessutom måste argumentera med såväl turisbussförare som privatbilister för att komma fram, inom ett område där ingen av dessa kategorier har att göra, har det gått för långt.
Grejen är att turistbussföretagen utnyttjar vänthallen för bussar i linjetrafik istället för tågens väntsal som ligger närmare turistbussfickorna.

Ryktet säger att andra bussföretags personal läser denna blogg - kan detta vara sant :-)

Åter till Hemsidan

Skriv gärna mail till mig!!!!!!

Brev till Bancoboy

Inga kommentarer: