13 december 2006

Onsdagen den 13 december 2006




Onsdag och fridag och det känns helt Okey även om vattennivåerna stiger. Just nu tycks dataservice vara på modet. Big Boss hade ställt till det för sig denna gång. Här om dagen var det att städa i en kollegas "burk". Vi håller i alla fall ihop på vår depå - att säga annat vore fel. Vi umgås till viss del även utanför jobbet.



Idag är det Lucia och på sina håll har det lussats och det har varit uppskattat. Jag har fått in olika rapporter.....





Vi som kör buss en del har noterat en hel del underliga saker. En av dessa underligheter är placeringen av vissa busshållplatser. Man måste haft en dålig dag när man planerade dessa. Dom ligger efter kurva, i kurva, efter backkrön och på andra platser där sikten är skymd. Mycket underliga ställen att placera dem på. Vissa går inte heller att använda vintertid - antingen går det inte att stanna där eller så kommer man aldrig därifrån igen.



April 2006


Så var det tjafs om bisysslor igen. Att bli betraktad som idiot av företaget är i längden tröttsamt. Att köra omkring med avstängd biljettmaskin är också korkat, men likafullt finns det förare som gör det. Jag & kollega byter dämpare i frontluckan - inte ett tack från företaget. Fick agera lagledare någon vecka fast det var lugnt. I vanliga fall ständigt aktiv reserv.

Den 17 april hade några icke läskunniga damer förvandlat en bussterminal för 6 bussar till sitt fikaställe - fyndigt Laura.

Dörren på en buss fick svetsas - dörröppnararmen släpper. Sedan skall mätarställningar, tidlappar, körlistor mm levereras till BL HK. Någon missade en avgång som vi blixtsnabbt fick rätta till.

Vi fick en 60-åring - och det annonserade vi ut i hela samhället.

På det hela var april en lugn trafikmånad för vår del. Vi höll på med att skapa sommartjänsterna och det är många viljor som vill råda.






Åter till Hemsidan


Skriv gärna mail till mig!!!!!!

Brev till Bancoboy

Inga kommentarer: