06 december 2006

Onsdagen den 5 december 2006





Ta bussen idag - imorgon kan det vara för sent!



Det finns i vilket fall som helst inga kloka BL bussförare, för en som kör buss för BL kan inte vara riktigt klok - fick jag höra idag...rätt eller fel (?). Ja det går så mycket snack kring detta vagabondyrke.

Vi har dagstidningar med oss i våra regionbussar och vissa givna passagerare tar med sig dom. Det är ju lite taskigt mot de passagerare som kommer efter då dom inte har någon tidning att läsa på bussen. Vissa är supersnikna.

Med tanke på alla TV-såpor som går i olika kanaler just nu har jag just kommit på en egen, bara nu något TVbolag nappar: Busschaufför söker hustru. Jag fick inte vara med själv sa min lagvigda. Kan undra varför?

Inga arbetslösa tiggare på gatorna i (S)-Borås. Kan dom åka buss istället??? Vore rätt smart så slapp vi köra med nästan tomma bussar vissa tider på dagen. Kanske några bärbara datorer kopplade till arbetsplatsbaser på Internet skulle göra susen - Söka jobb i bussen. (S) fick visst på moppo i senare insändare och radioinslag.

Annars blev det mest datorservice på middagen & del av eftermiddagen i går (ger inte ens mat på bordet). Vi hade någon typ av rekordvärme igår - utomhus. Snart blir det propeller bak på bussarna som det regnar.

Fler åk, mindre bråk! Ingen snö, ingen kö. Mer säll, mindre gnäll. Fler åk, mindre bråk.

Turistbussarna tar som vanligt linjebussarnas hållplatser på morgonen vilket är rent eländigt. Idag trafikerades linje 303 bland annat av en gasdriven MAN-buss att stadsbusstyp. Tydligen inte så noga vilken busstyp som går vart längre.
WC låst på Resecentrum 06:05 fast vänthallen var öppen och kiosken. Det är tur att naturen finns.....

Våra fackliga representanter skor sig i vanlig ordning rapporterade radion hela dagen lång och av någon märklig anledning har en viss fackordförande inte hör av sig i viss utbildningsfråga. Påminnelse har skickats. Kan ju undra vad som var så komplicerat i den frågan? Du ser den här nedan.

När skall listombud och annat slikt folk få samma genomgång av avtalet som arbetsledare och lagledare fått? Det är väl rimligt att de som representerar de anställda håller hyggligt jämna steg med de som representerar företaget.


Åter till Hemsidan

Skriv gärna mail till mig!!!!!!

Brev till Bancoboy

Inga kommentarer: