21 oktober 2008

Tisdagen den 21 Oktober anno 2008


Livet är ett helvete - sedan dör man.... Att sätta etikett på olika människor är svårt och frågan är om det ens är nödvändigt. Kolla in denna lilla sekvensen: Mulåsna = åsna + häst som blev mulatt = vit + svart som också blev mestis = vit + indian som resulterade i bastard som ursprungligen var korsning mellan överklass och underklass utomäktenskapligt naturligtvis och allt har landat i det nu förbjudna modeordet blatte (som var ett slarvigt uttal av mulatt) och svenne som är allt som inte är blatte..... Tänka sig att rasblandning är förbjudet i vissa delstater i USA än i denna dag... Bara för att vår förare funderade på ett modeord hamnade han i en stinkande ordvärderingspöl... Fii faan!


Outsourcing skall ju vara så billigt och bra sägs det. Vår förare har dock noterat att på de skolor som han trafikerar har det snarare haft motsatt effekt. Det blev säkert billigare eftersom det aldrig blir utfört....


Till vår förares ekonomichef vill han bara berätta att det numera även finns e-post... Det är inte klokt vad man fastnar i gamla rutiner. Det skall visst komma ut nya depårutiner nu också... som sagt det är lätt att fastna i nya rutiner.


Definition av kvalificerad bussförare: skall vara mycket serviceinriktad och kvalitetsmedveten. [beskrivning av begreppen serviceinriktad & kvalitetsmedveten saknas], skall ha en väldokumenterad erfarenhet [vanligtvis genom några kilo färdskrivarblad] samt behärska de nordiska språken och engelska. [De nordiska språken definieras vanligtvis som isländska, färöiska, finska, norska, svenska & danska]. Det ställs verkligen höga krav på dagens busschaufförer.
Din arbetsgivare representerar ett tryggt och säkert resande och ställer därför höga krav på Dina förarkunskaper och förmåga att lämna god service till resenärerna.


Någon påstod att Hallgrens Buss i Ulricehamn var uppköpta av Veolia, men dom står kvar som medlemmar i Buss i Väst.... Kjellgrens Buss i Tranemo har ju Orusttrafiken som delägare... och dom finns inte med som delägare i Buss i Väst längre.




Buzznet :

Inga kommentarer: