22 oktober 2008

Onsdagen den 22 Oktober 2008


På sidan 17 i KA räknar man upp 45 yrken... gissa om bussförare är med! Nope det är det inte.... Vi har nog inte en tillräckligt tuff arbetsmiljö för kommunalarbetaren. Fast nu tror jag vår förare hittade nöten - dom 45 yrkena innehöll kunskaper och färdigheter, vilket inte hans yrke gör tydligen. I vart fall ingår inte fortbildning.


Välkommen till en organisation där Du kan få utlopp för det Du vill! Vi har 250.000 medlemmar som alla får frusen mat levererad 1 gång per vecka och där fixarBerra är indragen och där "vår lön" följer ett specialindex för att inte följa den allmänna löne- och kostnadsutvecklingen. SPF heter denna fantastiska säkerhetsventil. För dom har inte åstadkommit så mycket.... utan fungerar mer som en politisk säkerhetsventil så att det inte blir upplopp i gamla Sverige. För en ringa del av Din pension så Du bli en del av denna säkerhetsventil. Ordförande är givetvis en gammal pålitlig (S)-man...
Huvudsyftet är att se till att dessa 250.000 pensionärer håller sig politiskt lugna genom att erbjuda de mest vitala och aktiva social gemenskap genom resor, motion, studiecirklar, lämpliga föredrag och en djäkla massa samvaro.





Buzznet :

1 kommentar:

Svemicke sa...

I vart fall ingår inte fortbildning.

Inte? Tycker det är yrkeskompetens, förarcertifiering och fan vet allt. Det är ju snart värre än universitetsstudier bara för at få köra buss. Och vad kostar inte alla dessa utbildningar samhället? Utbildningar vars innehåll man glömmer när man gjort proven.