03 april 2007

Måndagen den 2 april 2007

Det är sååå skönt med en egen blogg...Man kan hitta på precis vad som helst utan att få motreaktioner.

Alltnog och emedan har våra resenärer boende i Hillared och Länghem nu lärt sig hur man slipper bli omskakad i Aplared. De tar helt enkelt en 350 eller 360 till Lockryd och byter där till 303 mot Länghem, vips har man sluppit Aplared.
Appropå Aplared - strax innan Sandlid - och mannen i den röda bilen. Bussen kommer in i Aplared från Shell Expresshållet och svänger mot Aplareds Centrum (I den svängen tar bussen rejält med plats på vägen kan man lugnt säga). Mannen i den röda bilen blir lika röd som sin bil och pekar på den gamla busskörvägen via Kärra och tycker att där skall Du hålla Dig....tur att man inte hörde de illa valda orden också.

Våra låggolv Scanior har fått ett tillmäle av resenärerna (jag hörde det i Lockryd idag): NITLOTTEN. Att dom vagnarna är rejält impoppulära bland kunderna råder inget tvivel om. Fast BL skiter i den saken och om att kunderna på sådana skitlinjer klagar. Om dom linjerna tappar resande eller ej spelar inte så stor roll - det är ju stadstrafiken som gäller.
Vi var visserligen överens på ett VD-möte om att dylika bussar inte skulle gå i trafik på 'våra' linjer, men den överenskommelsen varade nog bara samma dag som mötet ägde rum. Det indikerar värdet på dylika möten = ingen trovärdighet.

På kvällen hade "begåvningsreserven" (troligen kommunpolitiker) parkerat på garageplan i Svenljunga. Det var inte meningen att hyresgästerna skulle komma åt sina garage medans dom besökte vår hyresvärd.

Reagera på det Du läser och mejla mig på.....
Brev till Bancoboy

Inga kommentarer: