28 april 2007

Fredagen den 27 april 2007

Lönedag & Fredag


Punktering på vänster boggiehjul och bärgaren kom och bytte. Till verkstaden under dagen för efterdragning. Den lösa hatthyllan var inget man fixade på 10 minuter om det skall hålla så den fick anstå till kommande veckor. Det vore ju rätt bra om den hopplösa spegeln för bakdörren åtminstone satt fast.
Kan undra om det finns ett samband mellan punkteringen och att vår garageplan ser ut som den gör? Frågan är fri och dyker det upp fler sådana punkteringar stärks misstankarna.

Kan också meddela, som en varning, att i Sexdrega och Svenljunga gäller ICKE utfartsregeln. Så det gäller att ha ögon runt hela skallen.

Detta med AC i bussarna är en märklig historia, åtminstone när det gäller våra bussar. Längst bak i bussen blir det svalt och gott och kolsvart i taket. Från bakdörren och framåt avtar kyleffekten och på förarplatsen är det full bastu. Det verkar vara så vist ordnat att passagerarna har en hyggligt behaglig temperatur när föraren mulat av värmeslag och kört av vägen. Klaga på värmen skall dom i vart fall inte....
Fast man skall inte klaga på vädret, bara på arbetsmiljön.

Slipstvånget är lyft några dagar i förväg, men det ändrar inte på det faktum att det är lätt att drabbas av värmeslag.

Kan också notera att ungdomarna i Limmared nu fattat vad dom i Svenljunga och Sexdrega samt Hillared ägnat sig åt i många år. Somliga fixar det till och med från trimmade EU-mopeder... Jag pratar om äggkastning... Brukar dyka upp varje vår och sommar.

Va!!! Har vi fått beröm på linje 360? Det har inte kommit till vår kännedom tidigare... Var det vi eller BiV? Fast jag tror faktiskt att det kan ha varit vi denna gång...Vi har haft en hel del skolklasser och dagisbarn denna veckan, åtminstone har jag haft det....Även på Onsdagen.

Reagera på det Du läser och mejla mig på.....
Brev till Bancoboy

Inga kommentarer: