22 januari 2006

21 januari dagtid

Mycket snö - oplogat och moddigt - inget vidare väder att köra varesig bil eller buss i.
Granndepåns personal vill inte köra helg - överlåter jobbet till timanställda.
Fick tanka andras bussar på rasten - dom hade inte kunnat tanka i går kväll. Ringde och kollade vad som kunde vara fel på pumpen och åtgärdade felet.
Det snöade under hela förmiddagen och middagen.

Tranemo och Svenljunga depåer har lämnat in förslag till nya tjänster vilka nu gås igenom av Planeringsavdelningen. En person har blivit uppsagd hos Tranemo Depå p.g.a. arbetsbrist.

De nya biljettmaskinernas introduktion förefaller bli en lång och seg historia. Man får numera information en gång per vecka om hur det går och vad som sker. Fn. finns maskinen installerad i 600 fordon och det arbetas just nu med en del mindre tekniska problem. Verkar vara typisk Värsttrafikplanering.

Det börjar bli dags att söka sommarsemester och nu är egentligen all planering klar för sökning. Denna kommer också senast tisdag. Fast ute är det vinter minsann.

Man håller på att utbilda UH-personal och trafikledare i vagnsutsättning via dator. Kan det verkligen bli bättre på det viset och kommer bussarna att bli varmare på morgonen den vägen? Man kan ju få undra eller?

Buss backat på buss på SöT - Ny förare kör på mur vid Tullen - Förare kört brutalt fort på SöT - Förare glömt att köra sin linje - Förare kört vilse vid Granbäcken - Kört sönder trafikljus och 5 !!!! rutor på bussen - Linje gått fel väg - Buss i diket igen Det verkar vara svårt att köra buss i Borås så dit vill jag inte flytta.

Ha en bra helg.....

Åter till hemsidan

Inga kommentarer: