15 augusti 2011

Måndagen den 15 augusti 2011

Roy: Var det inte farbror Lejon som var på besök här för en stund sedan?

Bo: Jojomän. Hans dator, som vi byggde för en massa år sedan hade dragit sin sista suck. Jag lät honom få den där bärbara datorn som bara stod och samlade damm. Vi fattiga pensionärer måste ju hålla ihop och hjälpa varandra.
Den andra demonterade jag och sorterade skrotet!

Roy: Helt rätt Bo helt rätt! Nu för tiden är man ju tvingad att göra en massa väljabort val. Det är faktiskt inte mycket kvar som man kan glädja sig åt. Livet blev rätt avskalat efter pensioneringen.

Bo: Nä pensionering var inget att stå efter. Man har ju inte ens råd att åka till Haratången längre. Vi satsade på fel häst bäste Roy. Därför är vi fattigpensionärer som lever på existensminimum.

Roy: Visste Du att www.yr.no gör bättre väderprognoser än SMHI!

Bo: Nä, det hade jag faktiskt inte en aning om. Bra att Du sa det. Jag måste nog lära mig att kolla detta och se om dom verkligen har mer rätt än SMHI.

Roy: Men en sak gör mig förbannad och det är att jag ska behöva köpa tabletter mot hög magsyra-nivå bara för att jag ständigt måste gå och oroa mig för ekonomin. Till yttermera visso har varken Du eller jag fått nått svar från Pensionsmyndigheten ännu.

Bo: Dom har väl semester ännu. På en sådan där myndighet har man säkert åtta veckors semester.

Roy: Nu blev jag jättetrött… Middagslur! 
 

Inga kommentarer: