09 oktober 2006

Så var det Måndag igen....

Sicken start på veckan


Fyra olika bussar hann jag avverka innan dagen tog slut och då var också slut. Sicket skick...kör in till verkstaden med en buss med allvarlig vattenläcka i kylsystemet och får en inte alltför fräsch reservbuss [betoning på reserv] som håller ihop någon timme innan den vräker ut sitt glykolblandade kylvatten. Denna gång fick folk från Borås palla sig ner till Svenljunga med en ny buss som dessutom var funktionsduglig.
Den buss jag slutade dagen med hade en uppbränd biljettmaskin (som jag bytte ut) en obrukbar rundradio (och därmed obrukbart utropssystem), löst fastsatt torkarblad (låsmutter saknades och vi hade ingen i reserv hos oss).
Tvätthallen såg ut som en svinstia eftersom någon/några hade sopat ut innehållet i sin/sina bussar på golvet utan att sedan göra rent efter sig. (Tänk så lätt det hade varit att använda en sopskyffel istället för att sopa det rätt ut i tvätthallen). En kollega (inga namn) såg till att hallen blev städad ordentligt till nästa gång en annan kollega tömmer bussens innehåll på golvet. Hur kul är det?

Det har absolut inte varit en bra start på veckan.
Väl hemkommen har man två timmar på sig innan det är dags att krypa i säng för att knalla upp 04:00 för att göra en ny 12 timmars dag. Det blir 24 timmar på två dagar och på onsdag blir det 9,5 timmar. Hyggligt tuff början på en arbetsvecka.

Ha det så gott tills nästa gång Du loggar in.....




Åter till Hemsidan

Inga kommentarer: