02 oktober 2006

Måndag morgon.....

Är Du nykter?


Stående skämt hela fredagen, lördagen och söndagen. Det blev med tiden lite tjatigt! Dock skall sägas att ingen av stamkunderna ägnade sig åt den sortens skämt - det var "bara" dom som redan var på 0,3 - 1,0 promille som frågade - fast dom var å andra sidan rätt många.
Dock känns frågeställningen rätt kränkande för en som inte ens dricker lättöl.
Lördagens uppföljningsartikel i BT spädde på fördomarna ytterligare ett dygn.

Ny färdväg från och med idag


Från och med idag trafikerar 301, 302 & 303 den "nya" hållplatsen i Aplared. Den nya vägen in till Aplareds Centrum är betydligt smalare än den "gamla" vägen förbi Kärra så det kan bli problem med möten framöver. Dessutom tar den nya sträckningen om man kör slingan vid tappen i Aplared cirka 1,5 till 2 min längre tid. Jag har redan kollat med tom buss.

Skoskatt


Läste om ett nytt skatteförslag som går ut på att man skall få betala skatt för att gå på offentlig plats. Låter häftigt. Snart kan man inte vistas någonstans utan att betala skatt. Förslag på vägavgifter finns ju redan (på skattefinansierade vägar). Fast det är ju logiskt - Svenska Folket fick ju köpa Telia en gång i tiden trots att man redan "köpt" bolaget via skatterna. Tvesala hette detta i lagboken förr i tiden.

Signalförstärkare


X2000-tågen har tydligen fått signalförstärkare inmonterade så att Du kan babbla i mobiltelefonden hela tågresan. Undrar vad tekniknissarna skall hitta på härnäst... Signalförstärkare i bussarna kanske???

Kostnadsförslag


Tag 3 betala för 2 är väl en välkänd reklamslogan. Här kommer en variant:
Tag 2 politiker - betala för 3
Avståndet till vanligt folk ökar och ökar.....

"Mamma: - Varför är det synd om myror?
- Det är väl inte speciellt synd om myror.
- Joho, fröken sa att vi skulle gå ut och titta på myrstackarna idag.

Åter till hemsidan

E-post till Mig!

Inga kommentarer: