06 februari 2006

Sicken dag


Trafikvädret har idag varit urdåligt. Hallandstrafiken ställde till och in trafiken en antal timmar under dagen. Det gjorde inte vi, men vi drogs med förseningar.

Mycket tragiskt


Jag fick också förklaringen till nedanstående tidningsartikel.

47-åring hittades död En 47-årig man från en liten ort i Sjuhärad hittades i går morse död på en konferensgård i Öxnevalla. Polisen misstänker inget brott bakom olyckan. Tragedin utspelade sig på konferensanläggningen "Sju sjöar" nära Öxnevalla. Enligt polisen hittades mannen död strax före klockan 09:00 lördag morgon, nedanför en brant sluttning på området. Man misstänker att han har fallit ner under natten eller tidigt på morgonen. Polisen var snabbt på plats och spärrade av området. I ett första läge visste man inte om mannen hade bragts om livet eller om det var en olycka. Polisens tekniker gjorde dock en undersökning på platsen och konstaterade att det handlat om en ren olycka.- Det finns inga misstankar om att något brott är begånget, säger vakthavande vid Boråspolisen. Den omkomne kommer från Länghem,en liten ort söder om Borås. Hans anhöriga underrättades ganska snabbt om vad som hade hänt. Konferensgruppen var där natten fredag till lördag och åkte i går hem, vilket var planerat från början.
Den invigde vet att en kollegas make på detta tragiska sätt gått ur tiden. Vi kanske inte alltid var av samma åsikt, men att mista maken på vilket sätt som helst är inget vi önskar någon. Förvisso har vi hör uttryck som att vi är konkurrenter eller att vi rent av är fienden, trots att vi är anställda i samma företag. Den typen av snack uppskattar vi inte - änka eller inte.

Åter till hemsidan

Inga kommentarer: