09 september 2009

Onsdagen den 9 September 2009


- Gör om - Gör rätt! Så sa hon. Folkpartisten i Göteborg.
- Och då gjorde dom det på Västtrafik?
- Du vet vad prestige är för nått va? Nån säger givetvis att hon pratar i nattmössan, nån annan att hon inte vet vad hon pratar om och att nuvarande biljettsystem är det enklaste som finns på marknaden samt att 1 miljon resenärer är bombade i roten.
- Sa dom verkligen bombade i roten?
- Min tolkning av begreppet för lite information. Fast nån medger att det kanske behövs några enkla justeringar. Man har försökt få till det här systemet i 8-10 år och satsat 300 miljoner kronor. Skulle man då göra om och göra rätt? Troligen inte!
- Så vi landar på ett felköp ingen vill eller vågar erkänna!
- Japp. Allt handlar om bristande information och korkade trögfattande förare och resenärer. Så jag föreslår att dessa "kloka" män och kvinnor i Västtrafiks Styrelse rattar runt i var sin buss och lär folk det nya systemet som dom uppenbarligen behärskar in i minsta skruv.
- Det är i alla fall en helvetes massa resor som Västtrafik måst korrigera i efterhand och då är det bara från dem som orkar bry sig. Hur många som skiter i det syns aldrig.


- Det var en sak vi glömde... Det är inte klokt så många bloggar runt om i regionen som har haft åsikter och tyckanden om Västtrafiks biljettsystem och prishöjningen för ungdomar. Dock har inte dagspressen stormat mot prishöjningarna som man byggde in i systemskiftet.

Inga kommentarer: