22 juni 2011

Onsdagen den 22 juni 2011

Bo: Jag läste att vinsten kan bli 100.000:-- svart i månaden. Herre-je, det klarar vi oss på ett helt år.
Roy: Så en sväng om året skulle verkligen dryga ut pensionen till en dräglig nivå. Staten tycker ju inte vi är värda det, så lite extraknäck med minimal arbetsinsats är väl lösningen.
Bo: Nu är det ju för all del GP som räknat lite lågt så vi vet ju inte hur nära sanningen de ligger? Man kan tydligen ta hem 10 liter sprit, 20 liter starkvin, 90 liter vin och 110 liter öl.
Roy: Jaha - med vår konsumtion lär allt bli över! Fast Blondinbella menar att hennes generation inte lyder under Jantelagen. Hon menar att allt är möjligt.
Bo: Herre-je - det är ju det vi säger "allt är möjligt". T ex att tjäna 100.000:-- svart i månaden.

Roy: Så kallade visselblåsare måste få en oberoende inkomstkälla finns det ett gäng som menar.
Bo: Det är väl lite sent för vår del. Vi har ju redan bloggat oss omöjliga på arbetsmarknaden. Jag såg att Västtrafik fortfarande har problem med sina kortläsare och deras kortsystem. Tolka detta tex: Visa kort igen och därefter Redan registrerat. För mig som har svenska som modersmål är saken klar, men för Västtrafik, vars modersmål jag inte känner till, är det inte lika självklart. Där skall det senare meddelandet tolkas: "Kontakta föraren"! Svenska är ett svårt språk så det är!

Inga kommentarer: