14 februari 2012

Tisdagen den 14 februari 2012

Roy: Att vara utan bil på bôggda är en omöjlighet och samtidigt gör man det svårare och svårare att ha bil på landsbygden.
Bo: Dessutom förekommer inga alternativa drivmedel på landsbygden – inte på våran landsbygd i alla fall. De alternativa drivmedel som tas fram beskattas dessutom ihjäl och försvinner som ett alternativ.
Roy: Cirka 250.000 etanolbilsägare kan känna sig blåsta på sin investering i en miljövänlig bil.
Bo: Det är väl precis samma sak med alla dessa villa-ägare som lät bygga miljövänliga eluppvärmda villor på rekommendation av regeringen. När alla byggt klart så släppte man lös elmarknaden och priserna steg med ett antal 100% och staten och Vattenfall tjänade massor av pengar.

Roy: Jag funderar på hur Vårdvalet har gynnat oss? Jag kan ta mig fasen inte komma på något alls. Jag hävdar nog snarare att det försämrade för oss. Vi har fått fler dyra stafettläkare som kommer och går. Samtidigt läser man hur Carema köper och säljer vårdcentraler dock knappast här på bôggda.
Bo: Och på dagis skall det bara vara kvinnor eftersom alla män är pedofiler eller blivande pedofiler. Här hos oss förekommer inga män på dagis och det är tryggt. Barnen skall absolut inte ha manliga förebilder på dagis. Det är förödande.
Roy: Det är väl som man säger på bygden: Ärlighet varar längst – men så jobbar vi inte här!

Inga kommentarer: