17 juli 2009

Fredagen den 17 Juli 2009 (fm)

- Trött på trötta ögonlock?
- Nej snarare på trött öga.....

- De e änna tetigt tycker jag.
- Västtrafik tror inte på trafik till Ullared och skapar för syns skull en (1) "direkttur" per dag bara för att Svenljunga Kommun har tjatat. 9 minuter har man på sig i Ullared.
- Tror jag fattat galoppen för nu skall stora statliga SJ satsa på Ullared har jag hört. Dom säger att det här är en väldigt spännande målgrupp för dom. Intresset för upplevelseresor ökar kraftigt. SJ räknar med succé när köpsugna nu får chansen att åka både bekvämt och miljövänligt till Sveriges överlägset största shopping, säger marknadsansvarig på SJ Event.
- Onekligen lite andra tongångar än de gnäll som hördes från Västtrafik 7härad.
- Man sparkar tydligen igång med första tåget typ Ullaredsexpressen, tur och retur från Stockholm via Skövde, den 12 augusti.
– Äntligen får storstadsborna i Stockholm en direktlinje till Sveriges bästa shopping. Att få resa med ett specialtåg där det finns såväl champagnebar som möjlighet att beställa sommarsallad av Årets kock, klår Västtrafik med hästlängder.
– Dom tror stenhårt på Ullaredsexpressen. Det gör bevisligen inte Västtrafik, eftersom den trafiken är länsöverskridande.

Inga kommentarer: