05 september 2006

Valvinst

Alltid vinst


För TV4 torde kommande val vara "vinst" oavsett valutgång. Det blir sköna reklampengar av deras valspektakel. Där man man tala om vinst varje gång. Allt går att sälja med mördande reklam.

Dataintrång


Såååå lägligt det kom ett "dataintrång" mot (S). Och tänk att det "råkade" komma från ett parti på motståndarsidan. Visst är slumpen ett märklig faktor (om man nu tror på slumpen).

Virus


Nu handlar det inte om datavirus utan om ett elakt förkylningsvirus som såg till att jag försvann ur produktion 13:35 i fredags och sedan har legat och suttit och legat och suttit och gjort av med ett antal kilo papper och fyllt bärkassar med slemmigt papper. Finns inte en led i kroppen som inte gör ont. Äbla skit. Något som närmast liknar kikhosta försöker skilja lungorna från kroppen. På fjärde dagen har det dock börjat lugna sig - så det finns hopp om ett liv efter detta.

Tätortszon Borås


Så börjar nya korttyper dyka upp på "Hajen". Vad jag inte fattar är varför man skickar ut en karta över hur långt dom kan åka på sitt kort???? Vi ser ju inte ens vilken sorts kort dom har. Är det kortslutning någonstans!?

Åter till hemsidan

Inga kommentarer: