20 september 2006

Router

Bytt Router


Jag har bytt router i systemet och det innebar en massa pill eftersom systemet inte riktigt är standard. Det blev till att läsa manualer och trixa innan alla finesser kom på plats. Men nu rullar det som det skall igen - fast förhoppningsvis lite stabilare än innan.
Dessutom stöder systemet nu också trådlös tillgång till såväl Internet som Intranet. Så i framtiden slipper vi sladdar som ringlar genom huset. En glädje för alla.

Frölunda


Vi har också hunnit med en tur och retur-resa till Frölunda Specialistsjukhus. Det skall bli spännande att se vad detta utredande leder till. Förhoppningsvis till klara förbättringar givetvis. Nå allt går inte på en och samma dag.

Dumheter


Man skall som bussförare köra sina passagerare i bussen till den hållplats de önskar gå av på. Att ge sig till att mixtra och trixa för att kunna sluta tidigare och försöka köra hem busspassagerare med privatbil är inte bara dumt - det är förbjudet. Vi skall köra våra linjer enligt tidtabellen - med buss och inget annat. Det finns en massa juridiska orsaker att det skall vara så samt lite mer praktiska skäl som att unga damer inte har en aning om den manliga förarens avsikt när han avviker från linjen. Detta skapar totalt onödig oro och genererar garanterat klagomål till Västtrafik.
Kör linjerna som dom skall köras och hitta inte på en massa egna varianter - det är inte tillåtet!

TeamSpeak


TeamSpeak Servern är åter i gångsatt och kan användas för muntlig konversation utan telefonkostnad. Mycket praktiskt! Allt som behövs är högtalare, mikrofon och TeamSpeak 2 Client (programvara). Inloggning kan fås via epost!

Åter till Hemsidan
Epost till Mig

Inga kommentarer: