05 augusti 2006

Fräcka Fredag

Privata förmåner


Vissa partiföreträdare (S) tycker att man kan ta sig vilka friheter som helst och det verkar ologiskt i detta fallet. Mona Sahlin myntade uttrycket att det skall vara roligt att betala skatt. Fast jag tycker nog att det verkar som om (S)-politiker är lika uppfinningsrika när det gäller att komma undan skatt. Dom har nog inte läst partiprogrammet. Nyaste uppfinningen är tydligen att bevilja sig avdragsrätt när man ger penninggåvor till det egna partiet. Fiffigt,,,,, Fast det är väl ibland frågan om hur frivilliga dessa gåvor är?
Men det finns ett drag av maktfullkomlighet hos (S) som bottnar i ett oändligt långt regeringsinnehav.

Världen


Israel kan väl näpperligen tro att dras våld skulle leda till säkerhet för deras del. Snarare fixar man fram nya "terrorister" som dessa ickemänniskor kallas som försvarar sitt land. I Frankrike, Norge, Danmark med flera länder under andra världskriget kallades dom frihetskämpar. Tänk vad saker och ting byter namn.
Fast Judarna följer nog Guds bud om att Du Icke Skall Dräpa - araber är omdefinierade till icke människor. Därför bombar Israel varken civila eller barn, man utrotar bara lite ohyra - fast det gjorde visst en herre som hette Adolf i förnamn också. Det är tydligt att man inte drar lärdom av historien.
Som ett resultat av detta krigande tjänar oljebolagen och de oljeproducerande länderna storkovan på denna meningslösa slakt och vapenhandlarna i USA lever djävligt gott.
Då skall vi i lilla Sverige byta till E85 (etanol). I och med att konsumtionen tar fart höjs givetvis priset och skatten. Skatten på bensin sjunker och måste då ersättas av skatt på E85.

Dagens fundering


Vissa typer av "lägre" arbetsuppgifter (ofta ej uppskattade serviceyrken) sysselsätter människor av lägre kvalitet än övriga peroner. Dessa lågt stående individer får givetvis inte strejka, vara sjuka eller begära anständiga arbetstider eller vettig lön. Dom är en modern form av slavar som man lägger anbud på. Förr kallades det slavauktion i dag upphandling.

Åter till Hemsidan

Inga kommentarer: