20 augusti 2006

LISTIG FRÅGA

Så startar hösten


Så startar hösten i bussförarbranschen. Och i samband med detta uppkommer alltid åsikter och synpunkter på såväl tjänster som tjänstgöringslista.
Det verkar dessutom som om det förekommer dubbla budskap LL säger ett och den som skall utföra jobbet vet inget och gör som vanligt och följer de tankegångar som gällt tidigare. Fast nu när LL skall bli kontorsstolsbunden är det väl lika så gott att han själv tar hand om tjänster och listor så slipper vi detta eviga tjafsande. Han har ju faktiskt betalt för att hålla på med det - det har ju inte vi andra!
Nu när vi har en fast kontorstjänst kan ju vi andra koppla av. Det är ju i sig rätt så skönt att slippa redovisning och annat. Nu kan man ägna sig åt busskörning och litteratur - och ge faan i telefonen!

Tjänsterna


Det som är nytt för i år är att vi inte har EN ENDA KÖRNING i TRANEMO medan dom kände sig tvingade att köra i BÅDE Tranemo OCH Svenljunga. Märkligt!!! När vi tycker att det är en konstig ordning och tycker att de tider som passar oss bäst är upptagna så blir vi kallade för idioter. Bara för att vi gärna vill ha första tjing på körningar i vår egen kommun - visst är det lite märkligt.

Åter till hemsidan

Inga kommentarer: