25 augusti 2006

Veckan som gått

Det ser fortsatt bra ut. Vi har visserligen lite högre övertid än vad jag räknat med men det är inte så farligt. Vi har några till som sökt friår och vi beviljar dessa 12-månaders friår direkt. Problemet är att arbetsförmedlingen måste komma in med en vikarie som vi vill ha (hittills har detta gått bra). Här har vi pudelns kärna - BL plockar in i stort sett vem som helst utan egentlig erfarenhet och dom är inte ensamma. Sedan skickar man dessa igenom Västtrafiks Förarcertifiering och alla tror att man har en rutinerad förare. Hurra.. Förare inte släppt på resenärer. Ftj-förare burit sig egendomligt åt. Linje 155 kört ifrån L154. Förare tagit betalt av skolelev. L302 missat kommunalkontoret. Några exempel som redovisats under veckan!

BL i Borås har haft lite utbildningar av L302 under veckan. Snart är man redo att ta över Svenljunga Depå's körningar. Notera också att förare på Svenljunga Depå inte får motsvarande utbildning.

Anmäl alla fel på Hajen så att vi får ordning på denna röra....
Som alla system skall det givetvis krångla i början - fast början börjar bli lite lång.....

Lyssnade på TV och såg Wanja Lundby-Wedin berätta för LO-medlemmarna att hon skiter i deras politiska åsikter. Hon är ju en förlängning av (S) och att det ett stort antal medlemmar som inte delar hennes visioner är inget som påverkar henne eller (S). LO är och kommer att förbli en del av PARTIET. Dom som tycker annorlunda fattar inte sitt eget bästa - sett ur hennes synvinkel givetvis.
Det är lite trist med denna totala nonchalans och denna totala brist på demokrati - inom LO och andra underorganisationer till (S) råder inte demokrati.


Åter till hemsidan

Inga kommentarer: