27 augusti 2006

Så var det Söndag!

Igår


Igår var det Texasdagen i Svenljunga. Musiken var bra och sedan kom regnet. Dom sedvanliga blev fulla - ett stående inslag. Några kollegor sågs en stund på dagen. Alla var inte med från 12:00 och dagen ut (några hade ont i huvudet idag) - inte vi heller. Regn och nykterhet såg till att vi lämnade platsen i god ordning.

PC-Guide


Hjälp - min PC har gjort det igen, kalkylering på lätt sätt, använda CD-romskivor med mera. Ibland kommer det olika typer av så kallade datakurser i brevlådan. Den jag håller exempel på i handen är säkert utmärkt - men framförallt är den DYR! För den som söker lite på Internet kommer att finna att det finns gott om gratisinformation på samma nivå.

Skattemyndigheten


Dom skall man inte tala om alls om man vill behålla hälsa och liv. Konstateras kan att dom lever i en egen värld helt avskild från verkligheten. Detta framgår bland annat av hur man beräknar straffskatten fastighetsskatt. I deras verklighet ljuger alla medborgare. Alla är bedragare och skurkar som ständigt försöker lura dom på deras parasitverksamhet. För det är ju inte speciellt mycket Du får för Dina skattekronor. Det mesta har man inte råd med.
Om man bygger om ett hus t ex och tar foton under arbetets gång - så ljuger kameran. En faktura däremot - hur saltad den än är det är solid fakta. Snacka om enfaldighet.
Begreppet strandnära räknas till närmsta vattenpöl vid regn. Det är ingen hejd på uppfinningsrikedommen för att klå medborgarna på slantar och sedan anpassar man de egna förmånerna så man inte drabbas själv - humhum förbjude. Ryggdunk polarn!

Äkta vara


Jo en sista liten detalj. Om Du får syn på en snygg tjej på stan kan Du vara tvärsäker på en sak. Det mesta är oäkta. Bysten är soya eller siliconfylld, lösögonfransar, lösnaglar på händer och fötter, läpparna är är behandlade med restylane, håret är löshår och det lilla original som till äventyrs finns kvar är hårt färgat. Sedan skall vi inte vara så säkra på att lår och rumpa är så äkta det heller och säker har tänderna ersatts av inplantat. Som sagt skenet bedrar.


NEJ NU SKALL VI ÅTERGÅ TILL VARDAGEN!

Åter till Hemsidan

Brev till MIG

Inga kommentarer: