20 april 2012

Fredagen den 20 April 2012

Roy: Se där ja! Nu börjar Stena Fastigheter också med etnisk rensning.
Bo: Snikenhet är detta nya samhällets ledstjärna. För Stena Fastigheter skall renovera lägenheter i Högsbo. Efter renoveringen vill man chockhöja hyrorna.
Roy: Då undrar ju vän av ordning vart pengarna i reparationsfonderna tagit vägen????? Försnillade? Din misstanke om snikenhet är nog inte tagen ur luften.

Bo: Kan det vara samma snikenhet som (M) vill demonstrera i Kungsbacka där man åter omyndigförklarar de som passerat en viss ålder. Dom är inte kapabla att själva bestämma hur stora matportioner de behöver.
Roy: På nått sätt förklarar det varför mer än 50 % inte litar på samhällets stöd om de blir sjuka, arbetslösa eller gamla. 56% vid arbetslöshet och 60 % när det gäller försäkringskassan.
Bo: Varför ska vi vara förvånade. Vi har ju inte litat på svenska myndigheter på många år och dom omyndigförklarade oss raskt när vi gick i pension. Dom har på alla sätt demonstrerat att dom har makten över oss pensionärers liv och hälsa.

Roy: Såg att TV-licensen eventuellt skall skrotas och det känns ju rätt bra. De olika teknikerna går ju så i varandra att det knappt går att avgöra vem som ska betala licensen och vilka som inte skall göra det.
Bo: Det är ju lite klurigt nu när man inte ens vet om läsplattan eller mobiltelefonen är licenspliktig eller inte. Nej dessa tekniker har växt ihop rätt rejält. Fast jag såg att man vill ta betalt för SVT-play och där faller på något sätt tanken på public service.
 

Inga kommentarer: