29 augusti 2005

Så var det dax 050829

Så var det dax


Nu är det tid för hösten. Idag börjar jag jobba och det är precis lika snurrigt på jobbet som det alltid varit, men det skall väl vara så antar jag. Kiv och gnäll om minsta småsak ibland.
Jag har uppdaterat hemsidan så att de nya körspecarna ligger tillgängliga där. Saknar någon en så är det bara att hämta.

Höstvädret kommer


Nu är det verkligen höst på allvar och det börjar växa simhud mellan tårna.
I New Orleans kämpar man för sina liv i och med att orkanen Katrina närmar sig staden. Staden ligger dessutom i ett område som ligger under havsnivån - knappast ett bra utgångsläge. Hoppas bara att orkanen tar en helt annan väg och ger sig, bara lägger av.
Här regnar det och regnar det och regnar det.... så utomhus blir inte mycket gjort och inomhus blir det bara lite gjort då allt går lite trögt. Men det är ju så det blir när vädret dämpar humöret.

Dotter i skolan


I Västerås är det tydligen full rulle. Hoppas bara att dottern får en bättre Internetkoppling för den hon har nu är rätt så skakig och håller inte måttet.
Hon hade lite problem med att få tag på Acrobat Reader som hon måste ha för att klara av att läsa något på 80 sidor. Det slutade med att hon fick gå ner på skolan och skriva ut det där eftersom hennes Internetanslutning inte klarade av att hämta hem programmet.
Det är lite knepigt när man skall avända datorer i skolarbetet och skolan inte tillhandahåller rätt verktyg.

Åter till hemsidan

Inga kommentarer: