06 mars 2006

Måndag 2006-03-06

ISKALLT


Nu har det verkligen varit kallt i natt. Minus 25 grader räcker väl till ett tag eller hur? Värmepumpen fick verkligen ligga i. Vissa bussar var inte så varma i morse och en var iskall. Verkligen iskall = c:a -15 grader. Det var inte skönt för varesig förare eller passagerare. Hoppas att den blev utbytt under dagen.

BLANDAT


Västtåg vill ha pendelparkering och p-kort för pendlare. Alla kan ju inte åka kollektivt till stationen.

Marks Limousine = People Travle Group har verkligen satsat på reklam. Dom har bussen för Din resa kort eeler lång. Det är en massiv satsning på beställningstrafik. Inget för BL inte!

Svenska Kyrkan är i kris. Dyra kyrkor stängs. Andra kyrkor avkristnas och säljs. Med det låga besökstalen går det lika bra att använda de betydligt billigare församlingshemmen.

Distansjobb skulle kunna vara ett sätt att få vardagslivet på landet att gå ihop. Detta gäller dock inte Sjötofta i Tranemo Kommun eftersom distansjobb kräver fungerande internet och det finns i grannorten Ambjörnarp, men inte i Sjötofta.

Jag vet inte hur många som tittar på det sorglustiga och överreklamerade spektakel som kallas årets MELODIFESTIVAL. De tre som sänts till dags dato har varit så urbota dåliga att man är förvånad att det överhuvudtaget finns folk som ringer och röstar TVÅ gånger. Ett märkligt fenomen i musikens bakvatten.

Åter till hemsidan

Inga kommentarer: