31 juli 2005

Sicken början på semestern 050731

Ösregn och åter ösregn blev början på semestern...
Krånglande ADSL hos en arbetskamrat såg till att lördag em gick åt h3älvE3 och värst av allt var att vi inte kom till en slutlig lösning på vad som krånglar. Vi skall göra ett nytt försök i nästa vecka med annan hårdvara.

Varit ute och å k t Honda Goldwing. Det är en bil på två hjul utan tak. Den var otroligt skön att åka med hur som haver.

Boxer krånglar med sitt abonemang så vi kan bara se på 1:an - 2:an & 4:an och där sänder man också en massa skräp nu på sommaren. Kan inte påstå att jag saknar boxerutbudet - mest irriterad på att det inte funkar när det borde göra det. Fast nu när Dotter flyttar så är det väl frågan om vi behöver ett sådant kort överhuvud taget. Man kan understundom fråga sig om man behöver TV med tanke på att programutbudet är så magert och utarmat. Det kostar med andra ord mer än det smakar.

Varit ute på Bussnack och kollat också. Huvuddelen av de som förekommer där sysslar tydligen med buss-spotting och tåg-spotting vilket säkert är mycket trevligt, men knappast det enda som kan intressera bussförare i allmänhet.

Inga kommentarer: