18 januari 2010

Måndagen den 18 Januari 2010



- Jasså! Våra "kollegor" inom yrkestrafiken har inte vett på att respektera våra hållplatser. Det är dessvärre väldigt vanligt att man använder våra hållplatser som uppställningsplats för sina lastbilssläp. Tyvärr får man säga sör det går i första hand ut över våra resenärer.
- Det verkar som om respekten för trafikreglerna håller på att luckras upp dessvärre. Men nu har i alla fall alla på Tranemo Depå tecknat sina nya anställningsavtal hörde jag. Antar att Svenljunga också är klara nu då. Vi träffar ju aldrig några kollegor och det är knappast dagens samtalsämne längre heller.
- Knappast. Inte nu längre. Men att nästan alla våra tjänster har fått indragen städ och tanktid var en liten obetydlig nyhet. Tydligen en besparing från BLAB så här i sista stund. Helt i linje med att trafikledningen i praktiken upphör 22:00 numera.
- Det gäller att spara på allt. Jag såg nått underligt i veckobreven från vecka 1 och 2 och jag misstänker att vi inte är inkluderade som jobbar på depå! Det står så här underligt "Under vecka 3 genomför vi några informationsmöten med de som är uppsagda från Borås Lokaltrafik och som inte fått något anställningserbjudande från Veolia. Vi genomför informationen på Södra Torget under onsdag och torsdag med berörd personal. Informationen tar cirka 30 minuter och ni blir avlösta under tiden."
- "Ni blir avlösta under tiden" och ingen uppdatering av LAS-listan säger väl det mesta. Depåpersonalen finns inte ens på BLAB's karta längre om dom nu funnits där någon gång.
- Nåja vi har bara (6) sex veckor kvar... Jag har faktiskt börjat räkna ner.... Du vet den där klassiska kammen....





Inga kommentarer: